Home Picture2

Corona

Sinds zondag 16 maart 2020 is de strijd tegen het coronavirus in een nieuwe fase terechtgekomen en heeft de overheid besloten om alle sportaanbieders te sluiten tot (tenminste) 6 april 2020.

Vragen over je abonnement

benVitaal kan als intermediair tussen sportaanbieders en sporter geen uitspraken doen over bevriezen of tijdelijk stopzetten van je abonnement. Juridisch kan een sportaanbieder zich beroepen op overmacht en hoeft dus het abonnement niet te bevriezen of op te schorten. Zie hiervoor ook het standpunt van de branche organisatie NL Actief.

We registreren wel van alle sportaanbieders of en hoe ze gaan compenseren zodat we dit ook uiteindelijk met de sporters kunnen verrekenen.

We weten met z’n allen nog niet hoe lang deze situatie gaat duren en dus ook niet wat de compensatie precies zal worden. Nota bene het betreft hier de compensatie van het abonnementsgeld bovenop de alternatieve compensaties zoals online trainen, gebruik van materialen en of webinars van benVitaal.

Concreet betekent dit dat wij achteraf als de crisis voorbij is en dus de centra weer open zijn cq de deelnemers weer kunnen sporten, per sporter het compensatiebedrag (zoals dit door de aanbieder is bepaald) zullen vergoeden. Je dient hiervoor het formulier in te vullen www.benvitaal.nl/bevriezenabonnement

Je abonnement opzeggen vanwege de Corona crisis is niet mogelijk.

We vragen je dan ook uitdrukkelijk om de incasso niet te storneren!

t.w.v. € 20,- aan toe. Meer info over de inhoud van deze webinars lees je onderstaand.

Blijven bewegen is belangrijker dan ooit

Gelukkig bieden nagenoeg alle sportaanbieders alternatieven aan zodat hun leden toch kunnen blijven sporten en bewegen, denk hierbij aan online lessen, oefeningen, work-outs en schema’s etc. Je kunt bij je eigen centrum nagaan welke alternatieven jouw club aanbiedt.

Naast deze alternatieven heeft ook benVitaal een extra alternatief ontwikkeld. Alle bedrijfsfitnessleden kunnen namelijk vanaf 26 maart gratis deelnemen aan webinars die gericht zijn op het werken aan je gezondheid en het opbouwen van weerstand gedurende deze overmachtssituatie.

De volgende webinars staan op de planning:

 • Webinar 1: Jouw waardevolle weerstand
  Hoe bewapen je je lichaam optimaal in deze gezondheidsoorlog? 
 • Webinar 2. Corona stress
  Hoe zorg je in tijden van de Coronacrisis dat stress en zorgen niet gaan overheersen? 
 • Webinar 3. Werken naast de koekjeskast
  Hoe zorg je voor een gezond voedingspatroon tijdens deze periode?
 • Webinar 4. Werk-Privé balans
  Hoe zorg je tijdens thuiswerken voor een optimale werk-Privé balans?

Klik hier voor meer info of om je aan te melden. 

 

 

benVitaal
Australiëlaan 51
6199 AA Maastricht-Airport
T: + 31 (0)43 306 8066
E: fitmetkorting@benvitaal.nl