Home Picture2

Over ons

Fit met korting
Gezonde mensen voelen zich vitaler, hebben meer uithoudingsvermogen, minder last van stress en een betere weerstand. Gezond leven is meer dan regelmatig sporten en minder eten. benVitaal helpt je bij het verbeteren van je gezondheid en leefstijl.

Als fit met korting-lid kun je voordeel op een abonnement voor regelmatig sporten ontvangen. Bovendien hoef je bij een aantal deelnemende sportaanbieders zelfs géén inschrijfgeld te betalen.

Welke sportaanbieders doen mee?
Wekelijks nemen nieuwe sportaanbieders deel aan fit met korting. Bezoek daarom regelmatig de website voor actuele sportaanbiedingen!

Ook fit met korting?
Wil je ook gebruik maken van fit met korting? Meld je dan online aan en start met sporten met korting. De hoogte van de korting verschilt per sportaanbieder. Nadat je je online hebt aangemeld ontvang je per email bericht wanneer je kunt starten met sporten. Ook informeert fit met korting de sport aanbieder. Je betaalt het abonnementsgeld aan fit met korting en fit met korting draagt zorg voor alle communicatieve en administratieve processen.

Regeling
Wanneer je via fitmetkorting.nl lid wordt bij een van de sportaanbieders ga je akkoord met de voorwaarden.

Je kunt erop rekenen dat bij benVitaal privacy en veiligheid prioriteit hebben. Lees de hoofdlijnen van ons privacybeleid - cookiebeleid.

benVitaal
Australiëlaan 51
6199 AA Maastricht-Airport
T: + 31 (0)43 306 8066
E: fitmetkorting@benvitaal.nl